Haber

Uncharted 4 Başka Bahara Kaldı!


Playstation konsolların en sevilen serilerinden biri olan Uncharted’ın dördüncü oyunu bir yıl daha ertelendi.

Uncharted serilerinin kahramanı Nathan Drake’in yeni macerasına şahit olmak için bir yıl daha beklemek gerekecek. Uncharted 4: A Thief’s End ilk kez 2013 yılında Playstation 4 piyasaya çıktığında duyurulmuş ve 2015 yılında satışta olacağı vaat edilmişti.
Ancak yapımcı Naughty Dog çalışanları aradan geçen zaman içinde hikayenin ilk planladıklarından daha büyük ve detaylı bir hal aldığını görmüşler. Dediklerine göre yeni oyunu yarım yamalak yapmak istemedikleri için, üzerinde en az bir yıl daha çalışmaya karar vermişler.
Uncharted serileri geçen yıllar içinde hem Naughty Dog, hem de Sony için prestij markası haline geldi dersek yanlış olmaz. Bu yüzden de oyuna fazlaca özen göstermeleri ve 2016 ilkbahar dönemine ertelemeleri çok da şaşırtıcı değil. O zamana kadar da hayranları için aşağıdaki oynanış videosu ile avunmak dışında fazla seçenek de görünmüyor.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.