Haber

Uncharted 4 Çıkış Tarihi Belli Oldu


PlayStation 4 oyuncuları Uncharted 4: A Thief’s End’e 18 Mart tarihinde kavuşacak.

PlayStation’a özel içeriklerden Uncharted serisinin sonraki oyunu olacak Uncharted 4: A Thief’s End’in çıkış tarihi uzun bir bekleyişten sonra belli oldu. Sony, PlayStation Blog sayfasından paylaştığı bilgi ile oyunun çıkış tarihinin 18 Mart 2016 olduğunu açıkladı. Yapımcı firma Naughty Dog’un Mart ayında açıklandığı üzere oyunun 1 yıl ertelenmesi, hayranlarını epey üzmüştü. Uncharted 4: A Thief’s End ile Nathan Drake’in maceraları kaldığı yerden devam edecek.
Firma oyunun çıkış tarihi dışında sınırlı sürüm ve koleksiyon sürümü olmak üzere ek içerikler barındıran iki paketiyle ilgili detayları da açıkladı. 80$’dan satışa sunulacak olan sınırlı sürüm paketinde oyunun Blu-ray CD’si, özel tasarımlı oyun kutusu, sanat kitabı, çıkartma sayfası ve oyun içi bazı içerikleri açmaya yarayan Naughty Dog puanları yer alıyor. 120$’dan satışa sunulacak koleksiyon sürümündeyse 30 cm’lik Nathan Drake figürü ile pek çok oyun içi karakter ve silah dış görünümü yer alıyor.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.