Makale

Bu Web Siteleri İlginizi Çekecek !



Kendi şehrinizi kurup, bir kuş misali uçarak şehrinizde gezmeye ne dersiniz ? İşte size bu mükemmel imkanı sunan bir HTML5 web sitesi. İster hazır kurulmuş ROME şehri üzerinde gezinti yap, ister kendi şehrini kurarak gez.


Dünyanın kayıp güzelliklerini, bilinmeyen gizemlerini öğrenmek ister misiniz ? Sizin için dünyanın gizemli güzelliklerini sunan bir web sitesi var.


Kendi elinizle çizdiğiniz bir stickman ( Cin Ali ) ile hikayeler yaratan bir web sitesi. Yalnız çizdiğiniz adamın yüzünü sol tafa baktırtmayı unutmayın, yoksa benim gibi ters bakan bi cin Ali ile karşılaşabilirsiniz.


Dünya üzerindeki bütün aktiviteleri bulabileceğiniz bir site. Kaç kişi doğmuş, kaç kişi ölmüş, ne kadar para harcanmış, kaç bilgisayar satılmış, kaç e-posta gönderilmiş ? Bu kadarı az bile, çok daha fazlası bu sitede !


New York'ta bulunan bütün evlerin camlarını içinde barındırıp, size zaman tüneli gibi sunan ilginç bir web sitesi !

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

1 yorum:

  1. Bu Web Siteleri Ilginizi Çekecek ! - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Bu Web Siteleri Ilginizi Çekecek ! - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Bu Web Siteleri Ilginizi Çekecek ! - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.