Makale

Turkcell'in Ücretsiz Mesajlaşma Servisi BİP Yayınlandı !



Turkcell, eğlenceli ikonlarla mesajlarını daha özel hale getirmek isteyenler için Turkcell BİP’i hizmete sundu. Turkcell’in Google Play ve App Store’da yerini alan yeni uygulaması, iOS ve Android işletim sistemine sahip telefonlara ücretsiz olarak indirilebiliyor. Operatör farkı gözetmeksizin tüm akıllı telefon kullanıcılarına açık olan uygulama, Turkcell’lilere ise özel bir data kampanyasıyla ulaşıyor. Kampanya kapsamında tüm Turkcell’liler uygulamayı kullanmaya başladıkları andan itibaren ilk üç ay boyunca Turkcell BİP’e ilişkin data kullanımları için ücretsiz 1 GB internete sahip oluyor.

Turkcell BİP ile rehberde yer alan kişilerle anlık mesajlaşmak, gruplar oluşturarak birden fazla kişiyle aynı anda iletişim kurmak, sınırsız sayıda mesaj göndermek ve gönderilen mesajların okunup okunmadığını anlamak mümkün. Konum, fotoğraf ya da ses kaydının da paylaşılabildiği Turkcell BİP’de Buzz özelliği ise karşı tarafın telefonuna titreşim gönderme imkânı da sunuyor.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.