Makale

CS:GO Ayak Seslerini Arttırma (Ses Kasma Rehberi)


Windows’un kendi içinde bulunan bir özelliği, siz system tray’den sesi kıstıkça katlanarak artan bir ses sıkıştırma özelliği bulunuyor. Ses sıkıştırma temel olarak düşük sesleri biraz daha yüksek, çok yüksek sesleri de biraz daha kısık gösteriyor. Yani çevrenizden gelen bütün sesleri, ortalama bir seviyede işitmenize imkan sağlıyor. Bu, müzik prodüksiyonları sırasında rahatsız edici olsa da, Counter-Strike: Global Offensive için inanılmaz bir nimet diyebiliriz.


Yukarıdaki resimde, bizim CS:GO oynarken ses seviyemizi hangi düzeyde bıraktığımızı görebilirsiniz. 15% civarı bir noktada bırakıp, sesi harici ses kartı özelliklerinden faydalanarak biraz yükseltiyoruz. Bu bize oldukça iyi bir duvarlar ötesi ayak sesi duyma kabiliyeti sağlıyor. Eğer harici bir ses kartı ve mikseriniz yoksa, merak etmeyin, bunun başka yolları da var. Realtek için Gürültü Dengeleme’yi etkinleştirebilir, ya da Dynamic Range Compressor’u kullanabilirsiniz.


Yukarıdaki resimde yapacağımız diğer işi görebilirsiniz. Gürültü Dengeleme, ses sıkıştırmanın başka bir türü fakat bizim yapacağımız iş için gerekli. Hatta CS:GO’yu bu şekilde oynamak için zorunlu diyebiliriz.
Kısacası, Windows’un ses ayarına dokunmadan sesi arttıracak herhangi bir yazılım ve uygulama işinizi görecektir. Bunu deneyin, oyun içinde daha önce hiç duymadığınız sesleri duyabildiğinizi, ayak seslerinin en az silah sesleri kadar gürültülü geldiğini farkedeceksiniz.


Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

2 yorum:

  1. Yesterday, like a shadow - you remember the lessons of yesterday's setbacks and failures; today picturesque - a better life, joy and happiness in life depends on your own to describe; tomorrow dream - cherish today, choose their own goals efforts to seek and fight for their future.
    ____________________________
    I like: All CSGO Skins and Buy Cheap CSGO Weapon Skins<br

    YanıtlaSil
  2. Cs:Go Ayak Seslerini Arttırma (Ses Kasma Rehberi) - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Cs:Go Ayak Seslerini Arttırma (Ses Kasma Rehberi) - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Cs:Go Ayak Seslerini Arttırma (Ses Kasma Rehberi) - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.