Oyun Yardımları

Pes 2014 Kasma Sorunu Kesin Çözümü - Güncel





Pes 2014'ü yüklediniz. Sistemsel araçlarınızın tamamı da oyuna uygun, fakat oyun içinde belirli gelgitler oluyor, ekranınız titremeye veya donmalara maruz kalıyorsa bu yazım size yardımcı olacaktır.

Genel olarak bütün "Pes 2014 Kasma Sorunu" aramaları "Ekran kartınızı güncelleyiniz" cevabı ile sonlanıyor. Evet, bu cevap da size yardımcı olmaya yarayacaktır. Fakat olay sadece bundan ibaret kalmayacak, sadece sorununuz biraz rahatlayacaktır. Biz ise size kesin çözümü sunuyoruz.

Pes 2014'ünüzün doğru bir biçimde, sorunsuz ve donmasız çalışması için yapmanız gereken "Windows Olay Günlükleri" ni devre dışı bırakmak olacaktır. Bu size çok daha kaliteli bir oyun hizmeti sunacaktır.

Peki nedir bu Windows Olay Günlükleri ?

Bu sorunuzun cevabını daha önce "Windows Olay Günlükleri nedir, ne işe yarar ?" isimli yazımda yazmıştım. Dilerseniz okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz.

Windows Olay Günlükleri nasıl kaldırılır ?

Windows Olay Günlüklerini kaldırmak aslında çok basit bir olaydır. Eğer Win7 kullanıyorsanız "Başlat->Msconfig->Hizmetler" yolunu izleyebilir, Windows Olay Günlükleri'nin yanındaki işareti inaktif hale getirerek işleminizi sonlandırabilirsiniz.




 

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

1 yorum:

  1. Pes 2014 Kasma Sorunu Kesin Çözümü - Güncel - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Pes 2014 Kasma Sorunu Kesin Çözümü - Güncel - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Pes 2014 Kasma Sorunu Kesin Çözümü - Güncel - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.