Oyun Yardımları

Need For Speed Rivals 30 Fps Sorunu Çözümü


Need For Speed'in son oyunu Rivals beraberinde büyük tartışmaları getirdi. Bu tartışmaların başında oyunun 30 fps'ye kilitlenmesi bulunuyor.

Oyunun belirli alanlarında fps'nin daha da düşük seviyelere gelmesi, oyun içerisinde kasmalara ve bozukluklara sebep olabiliyor. Her zaman fps düştüğünü söyleyemem tabi, ama oyun haritasındaki belirli bölgelerde fps 20'ye kadar düşebiliyor ve bu da sizde oyun kalitesinin yerle bir olduğu fikrini doğuruyor.

Peki bu Fps sorununu nasıl çözebiliriz ?

Pixel Enemy isimli grup Need For Speed Rivals'in fps'sini 60 a çıkartmayı başarmış. Siz de oyununuzun fps ayarını yükseltmek istiyorsanız yapmanız gerekenler şunlar ;

1-) Oyunun kısayoluna sağ tıkla -> Özellikler -> Kısayol -> Hedef alanına geliyoruz. Dosya adresinin en sonuna  -GateTime.MaxSimFps 60 -GateTime.ForceSimRate 60+ metin satırını ekleyip Tamam dememiz yeterli.


Aynı zamanda oyunun uyumluluk ayarını yapmanız da sizin için pozitif bir sonuç üretir. Ayar değişikliği yapmayı unutmayın !

NOT : Fps demek kasma sorununuza bir nebze olsun soluk getirebilir ama çözüm olacak kesin sonuç demek değildir. Fps size oyun ekranında saniyede gözünüzün önünden geçecek frame sayısı demektir. Buda oyunun görüntüsünün hızlanması ve akıcılığın fazla olmasıdır. 

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

2 yorum:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=k0Yz0XzHTrs

    YanıtlaSil
  2. Need For Speed Rivals 30 Fps Sorunu Çözümü - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Need For Speed Rivals 30 Fps Sorunu Çözümü - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Need For Speed Rivals 30 Fps Sorunu Çözümü - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.