Oyun İnceleme

Euro Truck Simulator 2 [ İnceleme ]


Sevilerek oynanan yük taşıma simülatörü Euro Truck Simulatör 2'yi oynadım ve inceledim. Kamyon tutkunlarının çok sevdiği oyun, efektleri ve görüntü kalitesi ile oyuncularını etkilemeyi başarıyor. Aynı zamanda oyun içerisinde bulunan 8 farklı kamyon markası, size yüzlerce tipte kamyon sunarak geniş bir oyun yelpazesi sunuyor ve görsel zevkinize heyecan katıyor.

Oyunun Artıları :



+ Oyun içerisinde bulunan kamyonların çok ve geliştirilebiliyor olması insana heyecan katıp, oyun kendisini ekran başına kitliyor.



+ Sadece taşımacılık yapmak ile kalmayıp, kendi flonuzu kurarak taşımacılık devi bir şirket olma ihtimaliniz de var. Oyuna ek bir heyecan katıyor.



+ Kamyon türleri de es geçilmemesi gerek bir husus olarak bir adım öne çıkıyor. 8 farklı kamyon markası ise şöyle;

+ DAV
+ IVECO
+ MAN
+ MAJESTİC
+ RENAULT
+ RENAULT TİP 2
+ VALİANT

+ Size giriş ekranında sunulan kamyon türü dışında şehirleri gezerek keşfedeceğiniz kamyon garajları ile farklı tiplerde kamyon sahip olma şansına sahipsiniz.

+ Sahip olduğunuz kamyonda düzenleme -modifiye- imkanının sunulması oyuna ekstra bi eğlence katıyor.

+ Şehirlerin yapısının ve grafiklerin gerçekliği de sizi memnun edecek. Ayrıca bu oyun için gerekli olan alan boyutu da sadece 600 Mb. Nice büyük boyutlu oyuna göre gayet makul bir rakam :)

Oyunun Eksileri :

- Oyun içerisindeki trafik yoğunluğunun gerçekçilikten uzak olması, gördüğüm en büyük eksiklik.

- Taşıma görevinin süresinin size sunulan kilometre ile aynı ana denk gelmesi, sizin hiç hata yapmadan zamanında teslim etmenizi zorunlu kılmış.

Oyunun Resmi Sitesi : http://www.eurotrucksimulator2.com/

Oyunun Resmi Trailerı :

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.