Oyun Yardımları

Call Of Duty Ghosts Kasma Sorunu Çözümü


1-) Oyununuzu Disk C'dışında Bir Alana Kurun !

Oyununuzun boyutu yüzünden de kasma sorunu yaşayabilirsiniz. Oyununuzu sistem dosyalarınızın bulunduğu kök dizine kurarsanız çok büyük sıkıntı oluyor. Onun için D-E gibi disklere kurun.

2-) NVIDIA, COD Ghosts'unuzu Özelleştirin !

NVIDIA denetim masasına girin. '3D ayarları' kısmında ki, '3D ayarlarının yönetilmesi' adında ki panelden, 'Program Ayarları' tercihinden COD Ghosts'u seçerek ayarlarınızı özelleştirmeniz size çok büyük yarar sağlayacaktır. Gerekli çalışma prensiplerini Yüksek Performans olarak seçerseniz, ekran kartınız oyuna daha fazla öncelik verecek, kasma sorununuza çözüm olabilecektir. Doku Süzme - Kalite'yi Yüksek Performans yapın !


3-) Oyun için Özelliklerini Düşürün !

Oyununuzun kasmasına sebep olan en büyük etkenlerden birisi de oyun içi grafikler. Oyun içindeki grafik kalitesini düşürmeniz size kasma konusunda büyük ölçüde iyi bir çözüm olacaktır fakat grafikten ödün vermeniz gerekiyor.

4-) Windows Olay Günlüğü'nü Kaldırın !

COD Ghosts'unuzun doğru bir biçimde, sorunsuz, donmasız ve titremesiz çalışması için yapmanız gerekenlerden bir tanesi "Windows Olay Günlükleri'ni devre dışı bırakmak olacaktır. Bu size çok daha kaliteli bir oyun hizmeti sunacaktır.



Peki Nedir Bu Windows Olay Günlükleri ?



Bu sorunuzun cevabını daha önce "Windows Olay Günlükleri nedir, ne işe yarar ?" isimli yazımda yazmıştım. Dilerseniz okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz.

Windows Olay Günlükleri Nasıl Kaldırılır ?

Windows Olay Günlüklerini kaldırmak aslında çok basit bir olaydır. Eğer Win7 kullanıyorsanız "Başlat->Msconfig->Hizmetler" yolunu izleyebilir, Windows Olay Günlükleri'nin yanındaki işareti inaktif hale getirerek işleminizi sonlandırabilirsiniz.









5-) NVIDIA 3 Boyutlu Ayarlarınızı Düzenleyin !

NVIDIA kullanıcılarına bir çözümüm daha var arkadaşlar. NVIDIA kullanıcısı iseniz ; NVIDIA denetim masasına girin. '3D ayarları' kısmında ki, '3D ayarlarının yönetilmesi' adında ki panelden, 'Genel Ayarlar' tercihinde 'Grafik işlemci' diye bir seçenek olur. Onu Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi yapmanız da çözüm olarak kullanılabilir.




Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

5 yorum:

  1. çok teşşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rica ederim burak kardeşim :)

      Sil
    2. Call Of Duty Ghosts Kasma Sorunu Çözümü - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download Now

      >>>>> Download Full

      Call Of Duty Ghosts Kasma Sorunu Çözümü - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download LINK

      >>>>> Download Now

      Call Of Duty Ghosts Kasma Sorunu Çözümü - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download Full

      >>>>> Download LINK 4t

      Sil
  2. Windows 8 Donma – Yavaşlama Sorunu ve Çözümü
    Windows 8 sürümü kullanıma başlandıktan belirli bir süre sonra, yavaşlama ve donma sorunları ile karşı karşıya geliyor. Bunun temel sebepleri ise düzenli olarak sistem bakım işlemlerinin yapılmıyor olması olarak göze çarpıyor. Düzenli olarak belirli performans yükseltme işlemlerinden geçmesi gereken Windows 8 sürüm bilgisayarlar bir kaç adımda donma ve yavaşlama sorunlarına…
    https://www.windowshatalari.com/windows-8-donma-yavaslama-sorunu-ve-cozumu/

    YanıtlaSil
  3. Call Of Duty Ghosts Kasma Sorunu Çözümü - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download Now

    >>>>> Download Full

    Call Of Duty Ghosts Kasma Sorunu Çözümü - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download LINK

    >>>>> Download Now

    Call Of Duty Ghosts Kasma Sorunu Çözümü - Selahattin Hanoğlu - Kişisel Blog >>>>> Download Full

    >>>>> Download LINK

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.