Bülten

MSI Ve Corsair, Sea Hawk’ı Resmen Tanıttı



MSI, Tokyo Game Show 2015’te yaptığı açıklama ile Corsair ile yaptığı işbirliğinin ürünü olan Sea Hawk ekran kartını duyurdu.

MSI’ın ekran kartlarındaki uzmanlığı ve Corsair kapalı devre su soğutma çözümünün bir araya gelmesi ile GeForce GTX 980Ti SEA HAWK ortaya çıktı. MSI Hawk ekran kartı ailesinin bu son üyesi, çok düşük sıcaklıklarda yüksek oyun performansı ve düşük gürültü özelliklerini bir arada sunuyor.
MSI GTX 980Ti SEA HAWK, popüler Corsair H55 kapalı devre su soğutma çözümünü kullanıyor. Mikro kanatlı bakır taban, ısıyı verimli bir şekilde yüksek hızlı devridaim pompasına ulaştırıyor. Ufak profilli, kurulumu kolay aluminyum radyatör, GPU sıcaklığına bağlı olarak hızını değiştirebilen süper sessiz 120mm fana sahip. Ancak en iyi performans için bellek ve VRM modüllerinin de üstün bir soğutmaya sahip olması gerekli. Bunun için GTX 980Ti SEA HAWK, bilyeli rulmana sahip radyal fanı ve özel davlumbaz tasarımı ile tüm bileşenlerde mümkün olabilecek en iyi soğutma performansının gerçekleşmesini sağlıyor.

Gelişmiş termal tasarımı ve yüksek kaliteye sahip bileşenleri ile bu ekran kartı, standart GeForce 980Ti modellerine göre çok daha yüksek çalışabiliyor. Grafik çekirdeği, GPU Boost 2.0 teknolojisi sayesinde 1291 MHz hızına erişebiliyor. Bu ekran kartı ayrıca 7096MHz hızındaki 6GB GDDR5 belleği ve NVIDIA G-Sync teknolojisi ile birden fazla yüksek çözünürlüklü ekranı surround masaüstü ortamında bir arada kullanırken akıcı bir oyun deneyimini garanti ediyor.

Teknik Özellikler:
GPUNVIDIA GeForce GTX 980 Ti
İşlemci sayısı2816
Boost/Base saat frekansları1291 / 1190 MHz
Bellek frekansı7096 MHz
Memory Boyutu / Tipi6GB GDDR5
Bellek veriyolu384-bit
BoyutlarKart: 270*111*40 mm
Soğutucu: 151*118*52 mm
Ağırlık1286 g


Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.