Haber

Windows 10 İçin Office 2016 Önümüzdeki Ay Çıkabilir.



Microsoft, Windows 10 için Office 2016 yazılımını 22 Eylül tarihinde piyasaya sürebilir.

Microsoft’un yeni sürüm Office paketi, çok kısa bir zaman sonra satışa sunulabilir. Resmi olmayan bir kaynaktan aktarılan bilgilere göre Microsoft, 22 Eylül’de Windows 10 için Office 2016’yı piyasaya sürmeyi planlıyor. Ev ve profesyonel kullanım için olmak üzere iki farklı sürümle çıkacak olan yazılımın Mac için geliştirilen versiyonu Temmuz ayında kullanıma açılmıştı.
Mac sürümünden bilindiği üzere, Office 2016 yazılımı bir önceki sürümüne kıyasla çok fazla yenilik getirmiyor. Microsoft’un Office uygulamalarındaki klasik görselliği beğenmeyenler için yeni renk teması geliyor. Outlook 2016’nın arama sistemi ile ek dosya ve e-posta gönderiminde de iyileştirmeler yapılıyor. En önemlisi ise Word 2016 için gerçek zamanlı ortak yazarlık sistemi geliyor. Yani birden fazla kullanıcı, ortak bir ağ üzerindeki dokümana aynı anda erişim ve yazma imkanına sahip oluyor. Bu da özellikle şirketlerin epey sevineceği bir haber diyebiliriz.
Microsoft, 22 Eylül tarihiyle ilgili henüz bir onay vermiş değil. Ancak firmaya yakın kaynakların aktardığı bilgilere göre Office 2016 için artık son testler yapılıyor. Bu sebeple 22 Eylül tarihi gerçekçi bir bilgi gibi görünüyor.


Ürün Anahtarı : NKGG6-WBPCC-HXWMY-6DQGJ-CPQVG

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.