Haber

AOC’den Oyunculara Göz Korumalı Yeni Monitörler




AOC, bugün bir milisaniyelik tepki süresine ve Anti-Blue Light Teknolojisine sahip, AMD FreeSync destekli iki yeni oyun monitörünü oyunculara sunuyor.

Bu teknoloji, ışık tayfının mavi kısmının bir parçası olan zararlı, kısa dalga boyundaki ışığı azaltıyor. Göze zararlı olan bu ışık dalgaları yüzde 90’dan fazla azaltılırken renk doğruluğu ve görsel derinlikten ise hiçbir şekilde ödün verilmiyor. G2260VWQ6 modeli, 215 USD (KDV hariç) ve G2460VQ modeli 255 USD (KDV hariç) tüketici tarafından tavsiye edilen perakende fiyatlarından piyasada bulunabilecek.
AOC, daha önce rekabetçi oyun oynamanın gereksinimlerine karşılık veren ve 144 Hz’lik yenileme hızına ve AMD FreeSync™ ‘e sahip AOC G2460PF ve G2770PF adında iki modelin daha piyasaya çıktığını duyurmuştu. Dört modelin tümü, yüksek görsel derinlik ve detay sağlayan 80 milyona bir, dinamik kontrast oranına sahip.
AOC U3277PQU ve AOC Q3277PQU Ağustos 2015’te piyasaya çıkacak. Bu ürünlerin Türkiye pazarındaki satış fiyatları henüz belli değil. Bütün ekranlarında olduğu gibi, AOC bu modellerde de yerinde değişim hizmetini içeren 3 yıllık garanti sunuyor.
AOC G2260VWQ6 hakkında daha fazla detay için: http://aoc-europe.com/tr/products/g2260vwq6
AOC G2460VQ6 hakkında daha fazla detay için: http://aoc-europe.com/tr/products/g2460vq6

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.