Haber

Yeni iPhone 6S İçin Satış Tarihi Sızdı



Apple’ın yeni telefonu iPhone 6S için tahmini Avrupa satışa çıkış tarihi sızdırıldı.

Apple’ın 9 Eylül tarihinde bir etkinlikle resmen basına tanıtacağı tahmin edilen yeni telefonları iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerinin resmen ne zaman satışa çıkacağı da henüz bilinmiyor. Çoğu zaman satışlara resmi tanıtımla beraber başlanmıyor.
Ancak Apple’ın yeni telefonları daha şimdiden Almanya’da ön siparişe çıkmış bulunuyor. Ülkede faaliyet gösteren iki büyük telekom şirketi şimdiden sipariş almaya başlamış bulunuyorlar. Fakat resmi duyuru yapılmadığından, bu telekom firmaları da müşterilerine ürün adı dışında pek bilgi vermiyorlar.
Öte yandan bu telekom firmalarından birinden sızdığı iddia edilen yeni bir bilgiye göre, sipariş veren müşterilere yeni telefonları 18 Eylül tarihinden itibaren gönderilmeye başlanacak. Yani resmi tanıtımdan on gün sonra cihazlar resmen satışa çıkmış olacak.
Tabii bu söylentinin doğruluğu şüpheli, ayrıca gerçek olsa bile Almanya pazarını ilgilendiriyor. Başka ülkelerde satışa çıkma tarihleri çok daha farklı olabilir. Fakat ülkemizde de Eylül ayı bitmeden yeni iPhone 6S serilerinin satışta olacağını tahmin ediyoruz.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.