Oyun İnceleme

GRID 2 [Inceleme]


CodeMaster şirketinin popüler yarış oyunu GRID 2'yi oynadım ve inceledim. Sürüş ve efektif açıdan diğer yarış oyunları ile denk kapasitede olan oyun araba hasarı konusunda da büyük bir sunumla karşımıza geliyor.

Oyunun Artıları :

- Oyun sadece arabaları ve sürüş keyfi ile değil efektif olarak insana gürsel bir şov sunuyor diyebilirim. Kaza anlarındaki, sürüşteki, ve çevredeki görsellik oyuna ilginin artmasında büyük bir pay sahibi.

- Oyun içerisinde bulunan 55 farklı araba, 14 farklı pist ve 9 farklı yarış tipi bu oyundan memnun kalmanızı sağlayabilir.

- Yarış esnasındaki bayırlar, virajlar ve etrafınızdaki görsel canlılık sizi cezbedecek.

Oyunun Eksileri :

- Oyuna her girişte yeniden yeniden klavye ayarlarınızı yapmak en büyük eksi.

- Yarış esnasındaki driftlerdeki gerçek dışılık size kötü bir düşünce yayabilir. Ayrıca sürüşte yaşanan sıkıntılar -aşırı yüklenme- sizi oyunun bir anda dışına itebiliyor.

- BackSpace -Klavyedeki silme tuşu ile yapılan geri sarma işlemi- de çok saçma geldi bana. Gerçekcilik hedefte ise eğer GRID 2 oyununda, bu hareket ile düşünceleri yerle bir etmiş.

- Kaza esnasındaki hiçbir şey olmamış gibi devam edebilme oranının yüksekliği ve ağır bir kaza anında hemen toparlanabilirlik oranının düşüklüğü kötü bir karizma oluşturuyor oyunumuzda.

- Oyunun frame geçişindeki bolluk insanı rahatsız ediyor. Akıcılık çok hızlı olduğu için gözleriniz çok çabuk yorulabilir.


Sistem Gereksinimleri :

İşletim Sistemi : Windows 7 - Windows 8
İşlemci : Çift çekirdek E6600 2.4GHz - Amd Athlon Çift çekirdek 5400+ 2.8 GHz
Ekran Kartı : GeForce 8600 GT 512MB DDR3 - Ati Radeon HD 2600 XT 256 Mb
Ram : 2 GB
Harddisk : 15 GB Boş Alan



Oyunun Resmi Sitesi http://www.gridgame.com/en-gb#home

Oyunun Resmi Trailer'ı :


Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.