Haber

Call of Duty MW Remastered Ayrı SATILICAK!


COD: Infinite Warfare Legacy Edition ile birlikte piyasadaki yerini alacak olan Modern Warfare Remastered'ın ayrı bir şekilde satılacağına dair ilk açıklama geldi. İşte detaylar!

Infinity Ward'un geliştirdiği Call of Duty: Infinite Warfare, bu kasım ayının ilk günlerinde bizlerle olacak.

Ayrıca firmanın şimdiye kadar çıkarmış olduğu en efsane oyunu olan Call of Duty 4: Modern Warfare'ın yeni nesil için yeniden yapılandırılan sürümü olan Call of Duty: Modern Warfare Remastered ise yeni oyunun Legacy Edition sürümünün yanında ücretsiz olarak verilecek.

Modern Warfare Remastered için yeni açıklama

2007'den itibaren bizlerle buluşan tüm Call of Duty oyunlarının temelini oluşturan Call of Duty 4: Modern Warfare'ın yeni remastered sürümünü geliştiren Raven Software'ın yönetmeni David Pellas, ilerleyen zamanlarda oyunun tek başına da satılabileceğini belirtti.

Belirttiği açıklamada ise oyunun Multiplayer haritalarının zamanla güncelleneceğini ve yeni haritaların ücretsiz DLC'ler ile ekleneceğini belirtirken, ilerleyen aylarda Call of Duty: Modern Warfare Remastered'ın tek başına ayrı bir şekilde satılabileceğinin de altını çizdi.

Oyunun ne zaman ayrı olarak satılacağına dair Activision'ın resmi bir duyurusu ve açıklaması henüz yok. Firma, şu an için Call of Duty: Infinite Warfare'in ve Legacy Edition ile gelecek olan Modern Warfare Remastered'ın dağıtımına odaklanmış durumda.

Call of Duty: Infinite Warfare, 4 Kasım 2016 tarihinde PC, Sony PlayStation 4 ve Microsoft Xbox One için piyasadaki yerini alacak.

Multiplayer Video

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.