Haber

Sony, Yeni 4K PlayStation’ı Doğruladı

Sony yönetimi, 4K destekli yeni PlayStation’ın yakında duyurulacağını bildirdi.

Sony’nin bir süredir yeni PlayStation üzerinde çalıştığı biliniyor. Özellikle yıl başından bu yana konuyla alakalı birçok farklı söylenti ortaya çıktı. Sony birkaç gün önce PS4’ün 4K destekli yeni versiyonunu doğruladı.
Şirket yöneticilerinden Andrew House yaptığı açıklamayla, PlayStation 4’ün güncellenmiş versiyonunun yakında tanıtılacağını bildirdi. 4K çözünürlük ve daha yüksek hızlı bir işlemciyle gelecek olan yeni konsolun, Blu-ray içeriklerini de oynatacağı tahmin ediliyor. Kullanılacak işlemcinin AMD’nin 14 nm Zen APU’su olacağı tahmin ediliyor.
Şimdilik PlayStation 4.5 olarak isimlendirilen bu yeni konsolun, PlayStation 4’lerle her anlamda uyumlu olacağı da ifade ediliyor. Ancak beklenenin aksine, E3 2016’da yeni PlayStation’la ilgili detaylar paylaşılmayacak. Sony, bu konsolun tanıtımı için özel bir organizasyon düzenleyecek.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.