Haber

GTX 1070 Özel Tasarım Fiyatı Açıklandı

NVIDIA, GTX 1070’in özel tasarımlı modellerine ait fiyat bilgisini açıkladı.

Özellikle ülkemizde GTX 1080 kadar heyecanla karşılanan GTX 1070, Titan X’ten yüksek bir performansı daha uygun fiyatlara kullanıcılara sunmayı amaçlıyor. Pascal mimarisi ve 8 GB GDDR5 belleği ile 1080p ve 1440p oyunculuk için ideal olan kartın ayrıntılı teknik özelliklerini burada paylaşmıştık.
10 Haziran itibari ile satınalım için hazır olan GeForce GTX 1070, Pascal’ın avantajlarını oyunseverler ile buluşturuyor. GTX 1070’in diğer özellikleri, fotoğfaf galerisi ve satış noktalarıyla ilgili bilgi almak için ürünün sayfasını buradan ziyaret edebilirsiniz.
GTX 1070 Founders Edition MSRP fiyatlamasının Türkiye’de 1.850 TRY’den başlayacağını daha önce belirtmiştik. NVIDIA işortakları da yüksek performans için farklı özelliklerle donatılmış kartlarını oyunseverler ile buluşturacak. Bu bağlamda firmanın GTX 1070 Partner grafik kartları için önerdiği MSRP fiyatlandırması Türkiye için 1.599 TL olarak belirlenmiş durumda.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.