Haber

WhatsApp Masaüstüne Geldi


Artık Windows ve Mac OS bilgisayarlardan uygulama desteğiyle WhatsApp kullanmak mümkün.

Bir milyarı aşkın kullanıcı sayısıyla en fazla tercih edilen anlık mesajlaşma yazılımı olan WhatsApp, artık bilgisayarlarda da doğrudan uygulama desteğiyle hizmet vermeye başlıyor. Şimdiye kadar yalnızca akıllı telefonlardan kullanılabilen mobil uygulama, WhatsApp Web desteğiyle web tarayıcı üzerinden bilgisayarlara da açılmıştı. Son duyuruyla WhatsApp’ın bilgisayarlardan da uygulama desteğiyle kullanılabileceği açıklandı.
Masaüstü uygulamasını kullanmak için, öncelikle WhatsApp Web versiyonunda olduğu gibi QR kodu telefon üzerinden okutmak gerekiyor. Ardından eşleşme sağlanıyor ve WhatsApp görüşmeleriniz karşınıza geliyor. Bu eşleşme gerçekleştikten sonra telefonunuz internete bağlı olduğu sürece WhatsApp’ı bilgisayar üzerinden kullanabilirsiniz.

WhatsApp’ın mobil versiyonundaki birçok özellik, masaüstü uygulamasında da mevcut. Paylaşım seçenekleri ve diğer birçok ayrıntı, mobilde olduğu şekliyle masaüstü uygulamalarında da yer alıyor. Aşağıdaki bağlantıları kullanarak Windows ve Mac OS için WhatsApp’ın masaüstü uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Mac OS X


Windows


Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.