Haber

Resident Evil 7 Geliyor mu?



Resident Evil severler tarafından merakla beklenen oyun Resident Evil 7 en son 2012 yılının ekim ayında çıkarılan Resident Evil 6’dan sonra ise ana temalı oyunların arkası gelmedi.
Resident Evil hayranları buna tepkisini gösterdi anca bu tepkiye karşılık Capcom’dan ufak bir poster ve yapılan ufak tefek açıklamalar haricinde elde tutulur bir Resident Evil 7 adına bir şey göremedik.
Bugün baktığımızda ise bunların yanına ek olarak yeni bir şey eklendi ama daha farklı diyebileceğimiz türden.
Capcom firması tarafından üstü kapalı söylemler doğrultusunda ise 2016 mali yılının sonuna gelmeden çıkartılabileceği söylenmekte. Bu ne anlama gelmekte yani 31 Mart 2017 tarihi, 2016 mali yılının son günü olarak gözükmekte.
Belki de önümüzdeki ay düzenlenecek olan E3 2016 fuarında oyunla ilgili bir şey görebiliriz? Bir muamma olarak devam etmekte şuan için eğer söylenenlerin doğruysa Resident Evil 7, 2017 senesinin ikinci çeyreğinde çıkmak üzere planlanmakta olabilir. Bekleyip göreceğiz.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.