Oyun Rehberi

Sniper Ghost Warrior 3 Oynanış Videosu ve Çıkış Tarihi



Sniper Ghost Warrior 3 Oynanış Videosu ve Çıkış Tarihi
CI Games tarafından geliştirilen Sniper Ghost Warrior 3 için yeni oynanış videosu paylaşıldı ve tam tamına 24 dakika.
Sniper Ghost Warrior oyunu seri olarak çıkan bir oyun ve serinin üçüncü oyunu olmasına rağmen serideki ilk AAA kalitesinde geliştirilen tek oyun Sniper Ghost Warrior 3. Amerika’da düzenlenen E3 2015 fuarında ilk kez gösterilen oyunu yapımcılardan Jess Lebow seslendiriyor. Yapımcılar oyunun tanıtımı için GamesCom için de hazırlanıyor. Büyük ihtimalle GamesCom fuarında oyun hakkında bir çok bilgi paylaşılacak ve yenilikler gösterilecek. Serinin hayranlarının merakla beklediği oyun bu kez büyük kalite artışı göstermiş durumda.
Sniper Ghost Warrior daha öncesindeki oyunları ile birlikte toplamda 5.5 milyon satış rakamına ulaşmış durumda. Açık uçlu olacak olan serinin üçüncü oyunu keskin nişancı askerlerin sahip oldukları bir çok taktiksel özveriye de sahip olacak. Gelişmiş görevlerin olacağı belirtilen oyunda özgürlük ön planda olacak. Oyun içerisinde oyuncular istedikleri taktikler ile savaşa bilecekler.
Lords of the Fallen oyununu da geliştiren ve başarılı bir oyun geliştirme firması olan CI Games bünyesinde savaş oyunları geliştiricilerinden olan 20 yıllık deneyimli ekip elemanlarınıbarındırıyor. Ekibin başında ise League of Legends, Far Cry ve Guild Wars gibi oyunların geliştiriciliğinde bulunmuş deneyimli bir yapımcı bulunuyor.
Sniper Ghost Warrior 3 için sistem gereksinimleri henüz açıklanmadı ancak GamesCom fuarı ile birlikte bununda açığa çıkacağını düşünüyoruz.
Sniper Ghost Warrior 3 çıkış tarihi ise 2016 yılının ilk çeyreği olarak belirlenmiş durumda.

Sniper Ghost Warrior 3 Oynanış Videosu

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.