Oyun Rehberi

CS:GO Faceit Nedir? Nasıl Kayıt Olunur?


Counter-Strike: Global Offensive’de bütün zamanını rekabetçi modunda geçiren, fakat durumundan pek memnun olmayanların imdadına yetişen FACEIT’i sizlere tanıtmak için buradayız.

Faceit Nedir?


Faceit, kendi rekabetçi oyun sistemini barındıran bir profesyonel CS:GO ağıdır. Bu ağa kayıt olduktan sonra rekabetçi oyunlara girebilir, normal CS:GO hesabınızdaki rütbeniz değişmeden, Faceit üzerinden yeni bir rütbe ile rekabetçi maçlar oynayabilirsiniz. Üstelik Faceit avantajları bununla da sınırlı değil! Faceit’te maç kazandıkça bir takım puanlar topluyorsunuz ve bu puanları biriktirerek kendinize CS:GO’da bıçak ve silah skinlerinden dilediğinizi alabiliyorsunuz. Yalnızca bu özellik bile normal rekabetçi yerine Faceit’i tercih etmek için çok büyük bir sebeptir.

Faceit’e Nasıl Kayıt Olunur?


Faceit’e kayıt olma işlemi oldukça basit. Tek yapmanız gereken >> Faceit Kayıt << butonuna tıklayarak açılan pencereden 1 saniye içerisinde kayıt olmak. Aşağıdan görünen bölüme mailini yazarak, ya da direk Facebook ile giriş yaparak anında üye olabilir hediye kazanmaya başlayabilirsiniz.

CS:GO’da Rekabetçi Oyun Oynayarak Puanlar Kazanın.


Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.