Oyun Rehberi

PES 2015 Canlı Güncelleme 20 Kasımda Başlıyor



Canlı Güncelleme

PES Serisine ilk defa gelen bir özellik olan "canlı güncelleme" PES 2015 serisinde yer alacak. Haftalık olarak oyuncu performansları, transferler ve takım düzenleri gibi konular canlı olarak güncellenecek. Detaylar haberin devamında...

PES 2015'in en önemli özelliklerinden birisi de haftalık yapılacak canlı güncellemeler olacak. Her hafta perşembe günü tüm oyuncu performansları, takımların dizilişleri ve transferler gibi konular online olarak güncellenecek.

KONAMI,yaptığı açıklamada, oyunun çıkış tarihi olan 13 KASIM'dan 1 hafta sonra yani 20 KASIM'da online güncellemelerin başlayacağını duyurdu. Bu güncellemeler, oyunda lisanslı olarak bulunan takımlar, ligler ve oyuncular için olacak (ingiltere, fransa, italya, ispanya ve brezilya ligleri).

Ayrıca, yine PES 2015'in öne  çıkan özelliklerinden birisi olan myclub modunda "oyun puanları" (GP) sistemi,oyun çıkar çıkmaz aktif olacak ancak micro-transaction(gerçek para harcama) yine 20 KASIM'daki güncelleme ile gelecek.

Coin Micro-Transaction Nedir?

PES 2015 myclub modu için oyunda gerçek para kullanılarak oyuncu satın alabileceksiniz. Normalde maç yaparak kazanacağınız GP puanları gibi. GP puanlarınızla da oyuncu satın alabilirsiniz ancak GP puanı biriktirmeyi beklemem derseniz, gerçek para harcayarak kısa yoldan oyuncu satın alabilirsiniz. Seçenek sizin.



Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.