Oyun İnceleme

Far Cry 4 - Ön İnceleme



Belki de tek suçu o otobüse binmekti. Yine zalim insanlar yine mutsuz ada sakinleri. Geçmiş oyunundan iyi biliriz aslında bunları. Ancak bu oyun daha da zalim! Ubisoft yine yaptı yapacağını. Geçen oyunuyla bizi aksiyon dolu bir adaya götüren Ubisoft bu sefer daha beter bir adaya götürüyor. Far Cry 3'te tanıdığımız Vaas'ın daha kötüsü var mıdır diye düşünürken Far Cry 4'te Vaas'ı mumla arayacağız gibi gözüküyor. O salak askerler, profesyonel ordulara dönüşmüş gibi.

Sanırım bu kadar bir oyunun videoları, resimleri korkutabilir insanı. Ubisoft'un bir önce ki oyunu ile zirveye çıkardığı Far Cry serisi, yeni oyunu Far Cry 4 ile yine üst zirvelere çıkacak gibi gözüküyor. Ubisoft oyun hakkında bilgi ve görüntüleri çok gizliyor denilebilir. Tam anlamı ile bir hikayesi bile yayınlanmadı oyunun. Oyunun bildiğimiz bir kaç unsurunu açıklamak gerekirse; oyun Himalayarda Kyrat bölgesinde geçecek. Kendisini kral ilan eden bir adama karşı verilen hayat hikayelerini anlatıyor. Pagan min adında ki bu adamın kurduğu çete halka karşı zulümler gerçekleştiriyor. Baskılar, işkenceler, zorlamalar gibi bir çok şey...

Ajan Ghale, annesinin son isteğini gerçekleştirmek için Kyrat bölgesine gider. Ancak Kyrat'a ulaştığında kendini savaşın içinde bulur. Ve artık oyun tam anlamı ile sizin için başlamıştır. Far Cry 3 ile hemen hemen aynı senaryoya sahip olan oyun yine başarılara sürüklenecek gibi. En azından şimdilik böyle gözüküyor.

Oyun tam anlamı ile geliştirilmiş. Yayınlanan oyun içi videolarda yapılan değişiklikler fazlası ile göze çarpıyor. Oyuna yeni hayvanlar eklenmiş gibi gözüküyor. Maymunlar, filler gibi bir çok hayvan çeşidi var oyunda. Yeni silahlar eklenmiş. Crossbow bile mevcut oyunda. Yeni araçlar var. İlkel helikopterler ile çatışmalarımız en üst seviye aksiyona dönüşeceğine eminim.

18 Kasım 2014 tarihinde PC, PS3, PS4, Xbox 360 ve Xbox One için çıkacak oyun çıkmasına yakın herkesi heyecanlandırıyor. Her geçen gün oyun hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şu an için tek düşüncemiz oyunun ufak bir hamle ile ileri ki zamanlara ertelenmemesi. Oyun beklediğimiz gibi çıkarsa, gelecek sene kendi kategorisinde en üst seviyeye çıkabilir. Şimdi tek yapmamız gereken 18 Kasım'ı beklemek...



Minimum Sistem Gereksinimleri:

İşletim sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (sadece 64bit )
İşlemci: Intel Core i5-750 @ 2.6 GHz ya da AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
Ram: 4GB
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 460 ya da AMD Radeon HD5850 (1GB VRAM)
Direct X 11
HDD: 30 GB boş alan
Ses kartı: DirectX 9.0 uyumlu ses kartı

Önerilen Sistem Gereksinimleri:

İştetim sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 ( sadece 64bit )
İşlemci: Intel Core i5-2400S @ 2.5 GHz ya da  AMD FX-8350 @ 4.0 GHZ ya da daha iyisi
Ram: 8GB
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 680 ya da AMD Radeon R9 290X (2GB VRAM)
DirectX 11
HDD: 30 GB boş alan
Ses kartı: DirectX 9.0c uyumlu ses kartı.




Torrent-Oyun' dan Alıntıdır.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.