Oyun

Warface



GENEL BAKIŞ

Far Cry ve Crysis oyunlarının ödüllü yaratıcılarına ait yeni atış oyunu Warface'de cephe hattını vurun. Warface, yoğun işbirliği ve rekabet içeren oyunu doğrudan tarayıcınıza taşır ve ücretsiz oyun sınırlarını zorlamak için Crytek CRYENGINE teknolojisinin gücünü kullanır.

Warface, olağanüstü bir ücretsiz oyun deneyimi sunmak üzere satış rekorları kıran yapım değerlerini anında erişilebilirlik özelliğiyle bir araya getirir. Oyun, işbirliği ve rekabeti temel alan oyun modları ile sürekli güncellenen bir ortam ve benzersiz asker sınıflarını bir araya getirir; bunların hepsi oyunculara doğrudan tarayıcıları üzerinden ve tamamen ücretsiz olarak sunulur.

Warface deneyiminde takım çalışması önemli rol oynar. Oyuncular, yozlaşmış bir askeri güç olan "Blackwood"a karşı ortak operasyon oyununu veya Versus modunda rakiplerinizle karşılıklı olarak oynarken, özel takım temelli aksiyonların avantajından yararlanabilir ya da oyuna ait dört sınıftan her birinin benzersiz avantajlarını birleştirebilir. Nişancı olarak hatta öncülük edin, Sıhhiyeci olarak bölüğünüzün hayatta kalmasını sağlayın, Mühendis olarak patlayıcılar üretin ve Keskin Nişancı olarak gölgeler arasından saldırı düzenleyin.

Konu silahların ve malzemelerin yükseltilmesi olunca, askeriniz hangi sınıf olursa olsun, Warface seçeneklerle doludur. Silahınızı tamamen farklı bir canavara dönüştürmek için yeni eklentilerin kilidini açın ve dünya genelindeki dövüş koşullarına uyum sağlamak için uçuş sırasında silahınızda ayarlamalar yapın. Her asker yerde ilerlemek, müttefiklerini daha yüksek arazilere taşımak veya dövüş sırasında yaralandıklarında kendilerine doğru taşımak gibi özel etkinlikleri gerçekleştirme yeteneğine dayalı olarak da bir araya getirilmiştir.

Ortak operasyonlarda, oyuncular çatışmanın yoğun olduğu bölgelere bırakılır ve Blackwood tehdidini ortadan kaldırmak için arkadaşlarıyla bir araya gelir. Sürekli güncellenen bu görevler, her gün yeni zorluklarla karşılaşılmasına ve oyuncuların her fırsatta doğrudan savaşın ortasına dalmasına olanak verir. Ortak operasyon modunda hem takım performansına hem de bireysel kahramanlıklara ödül verildiğinden, bu mod yeteneklerinizi geliştirmek ve oyun içi ödülleri kazanmak için mükemmel bir tercihtir.

Alternatif olarak, zorlu Versus çatışmalarda rakip tarafın yanında yer alabilirsiniz. Yenilikçi oyun fikirleri ve klasik oyun modları, eski askerlerin sınırlarını test etmesini sağlayacak bir çok oyunculu deneyimi sunarken yeni oyuncuların da zafer kazanabilmesine olanak tanır. Versus oyunlarda, dilediğiniz noktada sınıfınızı değiştirerek yeni bir yaklaşım deneyin ve özelleştirilmiş silahınızı doldurarak cephe hattında karşınıza çıkan herkese korku salın. Oyun modları Team Death Match, Free for All, Plant the Bomb, Storm ve diğerlerini içerir.

Deneyimi yeni bir seviyeye taşıyan Crytek'in CRYENGINE® teknolojisi, Warface'e türünün en tanınmış ürünleriyle rekabet edebilmesinii sağlayan görsel ve teknik olanaklar verirken geliştiricinin ve yayıncının uzun süreli deneyimi hızlı ve güçlü FPS oyununda kendini göstermektedir.

MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
İŞLETİM SİSTEMİWindows XP, Vista, 7
CPUINTEL/AMD çift çekirdek CPU
RAM1,5 GB
GPUGeForce8600 GT 256 MB VEYA AMD Radeon X1950 256 MB
SÜRÜCÜ6 GB boş alan
ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
İŞLETİM SİSTEMİWindows XP, Vista, 7
CPUIntel CoreDuo E6 series VEYA Athlon64 X2 6400+
RAM2 GB
GPUGeForce9600GT 512 MB VEYA AMD Radeon HD4830 512 MB
SÜRÜCÜ6 GB boş alan
EKRAN GÖRÜNTÜLERİ














Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.