Oyun

Elder Scrolls Online


GENEL BAKIŞElder Scrolls Online, ödüllü oyunun efsanevi deneyimini ilk kez çevrimiçi olarak kullanıcılara sunan en son bölümüdür. Katıldığınız müttefik güçlerden yaptığınız savaşlara, tüm seçimleriniz kaderinizi ve Tamirel dünyasını şekillendirecek. Elder Scrolls Online, ödüllü oyunun efsanevi deneyimini ilk kez çevrimiçi olarak kullanıcılara sunan en son bölümüdür. İster arkadaşlarınızla oynayın, ister kendi başınıza macera yaşayın, oyunun yenilikçi mücadele sistemi aksiyona ve taktiklere odaklanmanıza olanak verir, kullanıcı arayüzüne değil. Tamirel'in gizemlerini keşfederken ve kendi kahramanlık destanınızı yazarken istediğiniz anda istediğiniz silahı veya zırhı kullanın ve yeteneklerinizi özelleştirin. Skyrim'in geniş alanlarını, Morrowind'in esrarengiz topraklarını, Daggerfall'un büyüyen metropolünü ve ötesini keşfedin. Katıldığınız müttefik güçlerden yaptığınız savaşlara, tüm seçimleriniz kaderinizi ve Tamirel dünyasını şekillendirecek.
MİNİMUM SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
İŞLETİM SİSTEMİWindows XP 32-bit
İŞLEMCİDual Core 2.0GHz veya eşdeğeri işlemci
BELLEK2GB Sistem RAM
SABİT DİSK ALANI60GB boş HDD alanı
VİDEO KARTIDirectX 9.0 uyumlu video kartı - 512MB RAM (NVIDIA® GeForce® 8800 / ATI Radeon™ 2600 veya daha iyisi)
SESDirectX uyumlu ses kartı
ÖNERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİ
İŞLETİM SİSTEMİWindows 7 64-bit veya Windows 8 64-bit
İŞLEMCİQuad Core 2.3GHz veya eşdeğeri işlemci
BELLEK4GB Sistem RAM
SABİT DİSK ALANI60GB boş HDD alanı
VİDEO KARTIDirectX 11 uyumlu video kartı - 2GB RAM (NVIDIA® GeForce® 560 Ti / ATI Radeon™ 6950 veya daha iyisi)
SESDirectX uyumlu ses kartı

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ






PC’NİZ THE ELDER SCROLLS ONLİNE İÇİN HAZIR MI?

GPU Denetleyici grafik donanımınızı belirler ve The Elder Scrolls Online için geliştiricinin önerdiği GPU özellikleri ile karşılaştırır. Grafik donanımınızın The Elder Scrolls Online oyununda size en iyi deneyimi sunup sunmayacağını görmek için hızlı ve kolay bir yoldur.


Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.