Haber

Ubisoft, Watch Dogs 2’yi Tanıttı


Ubisoft, Watch Dogs 2’yi resmen tanıttı ve yeni yapımla ilgili detaylı videolar paylaştı.

İki yıl önce çıkan Watch Dogs, tüm eleştirilere rağmen yüksek satış rakamları yakalamıştı. Bunun üzerine devamını getirmeye karar veren Ubisoft, uzun bir bekleyişin ardından Watch Dogs 2’yi de duyurdu.
Geçtiğimiz aylarda konuyla ilgili birçok bilgi sızmış ve yeni oyunda farklı bir ana karaktere yer verileceği ortaya çıkmıştı. Söylentiler doğru çıktı ve yayınlanan videolarla birlikte ana karakterin değiştiği doğrulanmış oldu.
San Francisco’da geçen oyundaki ana karakterimiz Marcus Holloway isimli bir genç. Oyunun ana senaryosunun yanına bir de çoklu oyuncu modu (co-op) yer alıyor. Yeni oyun da ilki gibi açık dünyanın getirdiği özgürlüğü oyunculara tattıracak. Watch Dogs’ta hayli eleştirilen sürüş dinamikleri yeni oyunda önemli bir oranda elden geçirilmiş.
Watch Dogs 2, DirectX 12 desteğiyle geliyor. Ubisoft, tanıtımla birlikte üç farklı video da yayınlandı. Bunlardan ilki, daha önce de sızan tanıtım videosunun uzun hali. Ayrıca, tamamen Marcus Holloway’e odaklanan bir dakikalık video da paylaşıldı. Oynanışla alakalı detayları da son videodan izleyebilirsiniz. Watch Dogs 2’nin PC, PlayStation 4 ve Xbox One için 15 Kasım’da çıkacağını da ekleyelim.



Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.