Haber

Prey Yeniden Yapılıyor

Prey 2 duyurusu beklenirken, Bethesda tüm markayı sıfırdan ele aldıklarını açıkladı.

E3 fuarı devam ederken, en ilgi çekici açıklamalar da Bethesda’dan geldi. Şirketin üzerinde çalıştığı oyunlardan birinin de Prey 2 olduğu tahmin ediliyordu. İlki 2006 yılında çıkan oyunun ikincisi de planlanmış, ancak iptal edilmişti.
Bethesda tarafından yapılan açıklamalar, Prey 2 diye bir oyunun olmadığını ortaya çıkardı. Şirket bu markayı yeniden ele almaya karar vermiş, bu yüzden de ilk oyunu yok saymaya karar vermişti.
Duyurusu yapılan Prey gerçekten de ilk oyunla pek fazla ortak noktaya sahip değil. İşin içinde uzaylılar ve özel güçleri olan bir ana karakter var, ancak tüm benzerlik burada bitiyor.
Bethesda bu yeni oyunu 2017 içinde, henüz belli olmayan bir tarihte piyasaya süreceğini açıkladı. Oyun aynı anda Windows PC, Xbox One ve PS 4 için çıkarılacak. Aşağıdaki tanıtım videosundan, oyunun genel atmosferi hakkında fikir edinebilirsiniz.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.