Haber

HTC Vive BE, Kurumsal Kullanıcıları Hedefliyor

HTC yeni duyurduğu Vive BE modeliyle, kurumsal VR pazarına girmeye hazırlanıyor.

Bu yılın en heyecan uyandıran konularından biri olan sanal gerçeklik donanımları, HTC Vive ve Oculus Rift gibi cihazlarla son tüketicinin de gündemine girmeye başladı. HTC ilk adımda 24 farklı ülkede satışa çıkardığı Vive modelinde, sipariş teslim süresini de 72 saate indirerek rakipleri karşısında atağa kalktı.
Ancak HTC’nin VR pazarındaki girişimleri son kullanıcıyla sınırlı kalmayacak. VR teknolojilerinin çok ciddi bir kurumsal potansiyeli olduğu zaten biliniyordu. Eğitimden tasarıma kadar olası pek çok endüstriyel kullanım alanı olan sanal gerçeklik donanımlarında, HTC şimdi de kurumsal müşteriye yönelik adımlar atıyor.
HTC tarafından tanıtılan Vive BE (Business Edition), kurumsal müşterinin ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanmış bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Son kullanıcıya yönelik hazırlanmış Vive ile Vive BE arasındaki tek donanımsal fark, BE modelini tanımlamayı kolaylaştıran mavi ışıklandırması olacak.
Ancak 1,200 dolar fiyat etiketiyle pazara çıkacak olan Vive BE modelinin esas farkı, satış sonrası hizmetlerde ortaya çıkıyor. Ticari kullanım için lisanslandırması mümkün olan Vive BE, bir de özel müşteri destek hattına sahip. Vive BE modeli ayrıca Dell ve HP gibi büyük kurumsal bilgisayar sağlayıcı markaların iş istasyonlarıyla uyumlu olacak şekilde optimize edilerek sunulacak.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.