Haber

Battlefield 1’de Oynanabilecek Taraflar Açıklandı

Battlefield 1’in çoklu oyuncu modunda Osmanlı İmparatorluğu da yer alıyor.

Electronic Arts, E3 2016’nın başlamasıyla birlikte en çok beklenen yapımlardan biri olan Battlefield 1 için iki dakikalık oynanış videosu yayınlamıştı. Video, oyunun Birinci Dünya Savaşı’nı temel alan oynanışını daha net şekilde ortaya çıkarmıştı. EA Play etkinliğinin sona ermesiyle çeşitli görseller de paylaşılmıştı.
Battlefield 1’in çoklu oyunculu seçeneğinde bulunacak devletler de açıklandı. Elbette bunlar arasında en dikkat çekici ayrıntı, Osmanlı İmparatorluğu’na da yer verilmiş olması. Yeni oyunda İngiltere, Almanya, Avusturya-Macaristan, Amerika ve Osmanlı bulunacak. Ancak ilginç bir şekilde savaşın en büyük iki katılımcısı Fransa ve Rusya’nın adları geçmiyor.
Elbette bu duyuru çoklu oyuncu modu için geçerli. Yani tek kişilik hikaye modunda Osmanlı’nın olup olmayacağı şimdilik belli değil. Hikaye moduyla ilgili ayrıntıların da birkaç hafta içinde ortaya çıkması bekleniyor. Battlefield 1 aynı zamanda PC, PlayStation 4 ve Xbox One için, 21 Ekim’de satışa çıkacak.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.