Haber

YouTube Mobil İçin Mesajlaşma Geldi


YouTube, Android ve iOS mobil uygulamalarına mesajlaşma özelliğini ekledi.

YouTube, kullanıcılar arasındaki etkileşimi artırmak amacıyla mobil uygulamasına mesajlaşma özelliğini ekledi. Yeni güncellemeyle birlikte YouTube’un Android ya da iOS uygulaması üzerinden mesajlaşmak mümkün. Paylaşım seçenekleri altına dahil edilen bu özellik, videoların kullanıcılar arasında çok daha hızlı yayılmasını sağlayacak.
Mesajlaşmanın yanı sıra kullanıcılara arasında fotoğraf paylaşımı da mümkün. Uygulamanın sohbet ekranı, her iki mobil platformda da özel bir pencere açılarak karşınıza çıkıyor. Ek olarak kullanıcılara arasında oluşturulan gruplarla toplu şekilde de etkileşime geçilebiliyor. Yani birden fazla kişiyle de mesajlaşmak mümkün oluyor.
YouTube, mobil uygulamasındaki bu yeni mesajlaşma özelliğini kademeli olarak kullanıcılara sunuyor. Eğer henüz güncellemeyi almadıysanız bir süre beklemeniz gerekecek demektir.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.