Pratik

Eski Instagram Simgesi Nasıl Geri Getirilir?

Apple iPhone ve iPad’lerde basit birkaç işlem gerçekleştirip, Instagram’ı eski logosuyla kullanmaya devam edebilirsiniz.

Instagram, geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde logosunu ve uygulamanın arayüzünü değiştirdi. Genel olarak birçok kullanıcı, renkler sebebiyle yeni arayüzü sade ve kullanışlı bulsa da, simgenin tasarımı için aynı şeyi söylemek pek mümkün değil.
Değişiklikten sonra birçok kullanıcı eski simgeye dönüş yapmak için çeşitli yollar aramaya başladı. iPhone ve iPad’lerde bu işlemi birkaç dakikada gerçekleştirip Instagram’ı eski logosuna döndürebilirsiniz.

Öncelikle yeni Instagram uygulamasını iPhone ya da iPad’de oluşturduğunuz bir klasöre taşımamız gerekiyor.


Buradaki bağlantıyı Safari’den açarak, sayfanın en altındaki “Tap Here” seçeneğine tıklayın. Ardından “Paylaş” üzerinden “Ana Ekrana Ekle”ye dokunun.


Düzenleme ekranı karşınıza geldiğinde hiçbir değişiklik yapmadan, işlemi sağ üstteki “Ekle” düğmesiyle tamamlayın.


Instagram eski logosuyla ana ekranınızda karşınıza gelecek. Uygulama simgesine tıkladığınızda öncekle web servisine ve ardında Instagram uygulamasına yönlendirileceksiniz. Artık Instagram’ı eski logosuyla kullanabilirsiniz.



Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.