Haber

Dishonored 2, 2016 Yılında Çıkacak


E3 fuarında boy gösteren bir diğer oyun da, büyük bir kitlenin hevesle beklediği Dishonored 2 oldu.

Devam etmekte olan E3 fuarındaki Bethesda etkinliğinde sahne alan Arkane Studios tasarımcıları, uzun süredir varlığı tartışılan Dishonered 2’nin müjdesini verdi. Bir de tanıtım videosu yayınlanan oyun, çıkmaya Fallout 4 kadar yakın değil. Oyunun 2016 yılında Windows PC, Xbox One ve PS 4 için çıkmaya hazır olacağı tahmin ediliyor.
Dishonored 2, ilkinden aşina olduğumuz steam-punk oyun evrenini geliştirmeye devam edecek. Oynanış tarzı da ilkine çok benzer olan oyunda, farklı güçlere sahip ikinci bir oynanabilir karakter daha boy gösterecek. Aşağıda oyunun tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
Dishonored 2 2016 yılında gelene kadar, bu sonbahar çıkması planlanan Dishonered: Definitive Edition ile hikayeyi baştan yaşamak mümkün olacak. Grafikleri ve oyun yapısı elden geçirilmiş olan orijinal oyun ve onun için çıkmış tüm DLC’lerin entegre edildiği Definitive Edition, sonbaharda piyasada olacak.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.