Windows 10

Stardock, Windows 10 için Start10’u Piyasaya Sürdü


Alternatif Başlat menüleriyle bilinen Stardock, Windows 10 için hazırladığı Start10 uygulamasını tanıttı ve indirime sundu.

Windows 8’in çıkmasıyla birlikte Başlat menüsünün ortadan kaybolması , pek çok alternatif uygulamanın yapılmasına sebep oldu. Stardock’un Start8’i ise bu uygulamalar arasında en popülerinden biriydi. Windows 10’un çıkışıyla birlikte Başlat geri döndü, ancak Stardock’un piyasayı bırakma niyeti yok gibi görünüyor.
Windows 10 için hazırlanan Start10, geçtiğimiz günlerde Stardock tarafından duyuruldu ve satışa sunuldu. Windows 10’un Başlat menüsünün tasarımını koruyup, Windows 7 tarzı bir işlevselliğe kavuşturan Start10, ayrıca Başlat menüsünden ayrılan arama çubuğunu da kendi alternatif menüsüne eklemiş durumda.
Start10, 4.99 dolar fiyat etiketi ile satışa sunulmuş. Başlat menüsünün geri geldiği şu günlerde Start10’a olan ilgi ne derece olur bilemiyoruz. Ancak hali hazırda Başlat menüsü mevcutken ücretli bir alternatif olarak çıkarılan Start10’un, Start8’in başarısını yakalayacağını tahmin etmiyoruz.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.