Oyun Rehberi

Gamescom 2015: Mafia III’den İlk Oynanış Videosu Geldi!



2K Games tarafından geliştirilen, ilk olarak Twitter üzerinden duyurusu yapılan Mafia III’ün oynanışıyla ilgili bilgiler yavaş yavaş gelmeye başladı.
Geçtiğimiz günlerde ilk olarak Twitter üzerinden duyurusu yapılan Mafia IIIGamescom 2015 de resmen duyurulmuş ve oyun hakkında karakterlerin, fragmanların ve hikayenin yer aldığı bazı bilgiler yavaş yavaş gün yüzüne çıkmıştı.

En son çıkan Mafia III detaylarından sonra, bugün Mafia III’ün oynanış videosu da yayınlandı. Yayınlanan fragmanda seslendirmelerin, modellemelerin ve gölgelerin adeta bir film sahnesini aratmadığını söylesek abartmış olmayız. Lakin oldukça hızlı akan bir oynanışa sahip olan Mafia III, yayınlanmasından kısa bir süre sonra Youtube üzerinden dislike bombardımanına tutuldu. Oyunun dinamiğinin bozulduğunu ve Mafia serisine yakışmayacak mekaniklere sahip olduğunu düşünen oyuncular, yapımcılara sert tepki gösterdi. Bir günde 2.158 dislike alan oynanış görüntüleriyle sizleri baş başa bırakıyoruz.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.