Oyun Rehberi

Uncharted Üçlemesinin PS4 için Remastered Sürümü Geliyor




Uncharted 4’ün 2015 yılında gelmeyecek olması her ne kadar bizleri üzen bir haber olsa da, bu 2015 yılını Uncharted olmadan geçireceğimiz anlamına gelmiyor. Sony, yeni yaptığı duyurusunda Uncharted  üçlemesinin Remastered edilmiş bir versiyonun PlayStation 4 için yayınlanacağını duyurdu. Bu koleksiyona The Nathan Drake Collection ismi verildi. Zamanında PlayStation 3’de oldukça popüler olan bu üç oyun geliştirilmiş grafikler ve 60fps oynanış özellikleri ile PlayStation 4 oyuncusunun beğenisine sunulacak. Projenin henüz yeni olmasından kaynaklı olsa gerek, yayınlanan fragmanda pek fazla detaya yer verilmemiş.



Bütün bunların yanında bir gelişme de PlayStation Store’de yaşandı. Dün sabah saatlerinde insanlar PlayStation Store’de Uncharted’ın The Nathan Drake Collection‘ını gördüler. “Bu biraz erken oldu.” şeklinde bir Tweet atan Naughty Dog’un Kreatif Direktörü Neil Druckmann, sorunun düzeldiğinide bildirdi.

Uncharted: The Nathan Drake Collection 9 Ekim 2015 tarihinde yayınlanacak ve onu satan alan oyuncular aynı zamanda Uncharted 4’ün multiplayer betasına katılma hakkını elde edecekler. Naughty Dog daha önce bunu ödüllü PS3 oyunları Last of Us için yapmış, ve sonuçlar oldukça etkileyici olmuştu.

“Oyunlarımız her zaman PS3 donanımına göre çok iyi şekilde optimize olarak hazırlanıyor. PS4 çok daha güçlü bir cihaz olsa da tamamen farklı bir mimari yapıya sahip.” açıklamalarında bulunan programcı Sandeep Shekar, bu yüzden oyunlarının Remastered versiyonlarını çıkartmanın o kadar da kolay olmadığını belirtti.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.