Oyun Rehberi

Need For Speed, Kasım Ayında Piyasada Olacak.



E3 fuarında boy gösteren Electronic Arts oyunlarından biri de, otomobil sevenler için klasik haline gelen Need For Speed oldu.

Ghost Games tarafından Frosbite oyun motoru kullanılarak yapılmakta olan yeni Need For Speed, Electronic Arts tarafından E3 fuarında sergilenen oyunlardan bir başkası oldu. Yarış oyunları arasında bir klasik haline gelen Need For Speed adına yakışır bir görüntü sergileyen yapım, 3 Kasım tarihinde Xbox One, Ps 4 ve Windows PC için aynı anda çıkarılacak.
E3 fuarında ilk kez gösterilen tanıtım videosunu aşağıda bulabilirsiniz. EA temsilcileri oyun hakkında bilgi verirken, hem tek kişilik senaryonun, hem de çok geniş bir multiplayer desteğinin bulunduğunu belirttiler. Ancak hangi modu oynasanız değişmeyen bir unsur var, o da oyunun devamlı internet bağlantısı gerektirecek olması.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.