Oyun Rehberi

Halo 5’in Warzone Modu 24 Kişiyi Destekleyecek


Microsoft’un E3 fuarındaki etkinliğinde ön plana çıkan konulardan biri de Halo 5’in farklı oyun modları oldu.

Halo 5: Guardians bu yılın en çok beklenen oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Resmi çıkış tarihi olarak 27 Ekim 2015 tarihi gösterilen oyun, 343 Studios tarafından geliştiriliyor ve sadece Xbox One oyun konsolu için çıkarılacak. Halo serilerinin eskiden beri Xbox konsollarının en iyi satan oyunlarından olduğunu iyi bilen Microsoft, E3 fuarında bu oyuna da geniş zaman ayırdı.
Halo 5 hakkında gösterilen videolardan bir tanesi, oyunun Warzone adı verilen multiplayer modunu gösteriyordu. Halo 5 aynı anda 24 oyuncuyu destekleyecek ve hayli büyük oyun haritalarında, daha önce oyuncuya sunulmayan seçenekleri sunacak.

E3 etkinliğinde gösterilen ikinci video ise Halo 5’in co-op oyun modunu detaylı olarak tanıtmayı hedefliyordu. Co-op modunda hikayeyi 4 kişi aynı anda oynayabilecek. Ara sahneler ve aksiyon arasındaki geçişlerin neredeyse kesintisiz olması ise inandırıcılığı hayli artırıyor.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.