Haber

CoolerMaster, MasterCase’i Duyurdu


Cooler Master Computex 2015’de MasterCase adını verdiği dünyanın ilk orta boyutlardaki modüler tower genişletilebilir kasasını duyurdu.

Cooler Master, son kullanıcının kasa üzerinde tüm hakimiyetini ele almasını ve tüm fonksiyonlarından faydalanmasını isteyerek bu konsepti geliştirdi. Bu özgür formdaki yapısı sayesinde kasanın içinde ve dışında istediğiniz özelleştirmelere giderek ihtiyacınıza göre kasayı düzenleyebilirsiniz. Dış kısımdaki değiştirebilir paneller ve kapaklarla isteğinize göre şekillendirmeyi rahatça yapabilirsiniz.

Cooler Master MasterCase 5’i ilk olarak Computex 2015’de gördük. 460MM uzunluğundaki modüler kasanın MasterCase 5, MasterCase Pro 5 and MasterCase Maker 5 olmak üzere üç farklı modeli bulunuyor. Kullanıcılar, tutma kulpları ve standart kapağa sahip olan MasterCase 5 modelini ya da şık hatlara sahip, mesh ile kaplı yükseltilmiş üst kapağı veya kapalı üst kapağı olan MasterCase Pro 5 modelini seçebilirler. MasterCase Maker 5 modelindeyse açık delikli kapak kullanılıyor.


Özgür bir formata sahip olan MasterCase farklı konfigürasyonlarda sistem kurabilmenize imkan verir. Kullanıcı kendi isteğine göre kasa ve sistemi yükseltebilir. Benzersiz ön panel tasarımıyla iç kısma kolayca ulaşarak zahmetsiz bir şekilde öndeki sürücü yuvalarını dikey olarak ayarlayabilirsiniz ya da kaldırabilirsiniz. Kasanın modüler yapısı çok farklı sistem konfigürasyonlarına izin veriyor. Bu sayede kolayca sistemi home server’a, su soğutmalı iş istasyonlarına ya da çift slot kaplayan extra uzun ekran kartlarıyla donatılmış bir oyun bilgisayarına çevirebilirsiniz.

Kaynak : Technopat

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.