Oyun Rehberi

Assetto Corsa 2016’da Xbox One ve PS4’e Geliyor

İtalyan yapımcı Kunos Simulazioni, büyük ilgi gören yarış oyunu Assetto Corsa’yı, günümüz oyun konsollarına getirmek için 505 Games ile anlaştığını duyurdu.


Ferrari’den Fiat’a, McLaren’dan Mercedes’e ve Lamborghini’den Lotus’a… pek çok prestijli otomotiv markası ile birebir gerçekteki otomobillerin oyuna aktarılması için lisans anlaşmaları bulunan Assetto Corsa, yeni nesil oyun çağında gerçekçiliği ve kalitesiyle dikkat çekiyor. Kişisel sürüş tarzınıza göre, pistte deneme turları atıp aracınızı yarışa hazırlayabiliyorsunuz. Üstelik çarpışma ve araç hasarıyla sürüş yeteneğinizi geliştirebileceğiniz oyun, gerçek bir yarış deneyimi sunuyor.

 









Assetto Corsa, konsollar için özel içerikleri ile birlikte geliyor:

  • 100’den fazla yüksek performanslı, Team Lotus 98T, Pagani Zonda R, Ferrari LaFerrari, Mercedes C9 ve de McLaren MP4-12C GT3 gibi araçlar.
  • 12’den fazla çeşitli, Silverstone Circuit, Circuit de Spa-Francorchamps, Autodromo Nazionale Monza ve Nürburgring-Nordschleife gibi ünlü yarış pistleri.
  • Tekli veya Çoklu oyuncu seçeneklerine ek olarak, özelleştirilebilir Haftasonu Yarışları, Hazır Yarışlar veya geniş kapsamlı Kariyer Modu.
  • Oyunun PC versiyonunda platforma çıkmak için 24 kişiye varan geliştirilmiş Yapay Zeka’ya sahip rakipler.




Bu yıl E3 2015 Oyun Fuarı’na yeni PC içeriği ile birlikte görüntülenecek olan Assetto Corsa, PlayStation 4 ve Xbox One için 2016’da çıkacak. PC’ye 19 Aralık 2014 tarihinde çıkan oyunu, Steam üzerinden satın alabilirsiniz.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.