Yazılım

ABBYY PDF Transformer + Yazılımını Tanıttı


ABBYY PDF Transformer+ yazılımı ile iş dünyasında kullanıcıların karşılaştığı dosya formatı kalabalığını, PDF üzerinde birleştirerek çözmenin farklı bir yolunu sunuyor. İşte ABBYY PDF Transformer+’ın Türkçe tanıtım videosu ve özellikleri…

ABBYY’nin kendi kanalında yayınlanan yeni ABBYY PDF Transformer+ videosu Türkçe ve yazılımın özelliklerini güzel bir şekilde özetliyor. Yeni özellikler kazanan, arayüzü geliştirilen yazılımlar iş dünyasında önemli bir yer tutuyor. Farklı dosya türleri arasında geçişleri azaltarak iş akışını hızlandırmaya ve basitleştirmeye yarayan bu yazılım profesyonelleri hedefliyor. OCR dediğimiz karakter tanıma teknolojileri, Adobe PDF Library ile belgelerin tür ve kaynak verilerine erişim, tam uyum ve esnek değiştirme imkanları sunuyor.


ABBYY PDF Transformer+‘ın bir diğer özelliği de iş arkadaşlarıyla ortak çalışma ve dosya üzerinde notlar alarak geri bildirimde bulunma imkanları. Yazara, tarihe veya duruma göre sıralama gibi esnek seçenekler, çalışılan dosyalar ile ilgili bilgileri hızlı ve kolay bir şekilde takip etme imkanı tanıyor. Dosyalar üzerinde çalışma akışında «Kabul edildi», «Reddedildi», «İptal edildi» veya «Tamamlandı» gibi durumlar atanarak zaman kazanılıyor. Ayrıca yine unutulan ancak önemli bir nokta olan meta verilerdeki kişisel bilgiler, banka hesap numaraları vb. gibi hassas bilgilerinizi tamamen kaldırma imkanı sunuyor.

Ancak henüz ilk bakışta gördüğümüz en önemli özelliklerin başında oluşturulan PDF dosyalarının ISO standartlarında olması. Yani kurumlarda farklı uygulamalar arası geçişler yüzünden veri kaybı ya da veriye erişememe sorunlarına karşı gayet güzel önlemler alınmış. Dosya boyutunu küçültmek için sıkıştırma özellikleri sunulmuş. Günümüzde son kullanıcıların sınırsız e-posta hesapları olsa da pek çok kurum halen kısıtlı bir e-posta kutusuna sahip.

Kurumsal özelliklere dikkat eden kullanıcılar için özellikle denenmesinde fayda olan yazılımlar arasında yer alan ABBYY PDF Transformer+ yazılımını 30 gün belirli kısıtlamalar ile ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.

ABBYY FineReader 12 Professional deneme sürümünü indirmek için lütfen  buraya tıklayın 
ABBYY PDF Transformer+ deneme sürümünü indirmek için lütfen buraya tıklayın 

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.