Oyun

World Of WarPlanes


Uzun zamandır paylaşmak istediğim ama bir türlü zaman bulamadığım oyunun incelemesini size sunmak istedim. Oyunum, savaş uçaklarının amansız savaşını simüle eden gerçekçi ve harika grafiklere sahip, World Of Warplanets !




War Gaming'in yapımcılığı ile online olarak kullanıcılara sunulan oyunumuz, anlık iletişim sistemini de bünyesinde bulunduruyor. Kişisel veya takım halinde savaşabileceğiniz, 2 farklı seçenek size sunuluyor. Aynı zamanda yeni başlayanlar için de Antrenman turları bulunuyor.

Oyunun kullanıcılarını etkilediği olan bir diğer kısmı da gerçek uçakları kullanması. Oyun içerisinde savaşıp, galip geldiğinizde size verilen gümüş ve altınlar ile uçağınızı geliştirebilir, yada yeni uçaklar satın alabilirsiniz. Aynı zamanda takım olduğunuzu belirlemek için, boyama seçeneklerini de oyun içinde bulabileceksiniz.

Kullanıcılara da oyun içerisinde 3 farklı açıdan kamera desteği sağlanmış. İster uçağınızın içerisinde, ister dışarısından, ister ise kuş bakışı olarak uçağınızı yönetip savaşabilirsiniz. Oyun içerisinden birkaç görsel paylaşmak gerekiyor sanırım. İşte oyun içerisinden birkaç görüntü ;

                              Uçağınızı seçerken size 3 boyutlu bir izleme sunuluyor;


Savaş anında ekranınız bu şekilde görünüyor. Kamera açıları ile oynayabilir. Kaliteyi yükseltebilirsiniz. Bilgisayarımın kasmamasını sağlamak için "Normal" grafik kalitesinde oynuyorum. Normalin 2 üst ve 2 alt seçenekleri mevcut ;









Oyunun Artıları ;

Ekran ve oyun içi grafik kalitesini kesinlikle artı olarak söylemek istiyorum. Günümüzün birçok gelişmiş oyununda bile bu kalitede grafikler olmayabiliyor.



Oyunun patch'ları otomatik bir şekilde giriş ekranında yüklemesi de artı bir durum.



Oyunun Resmi Sitesi ; http://worldofwarplanes.com/

Oyunun Resmi Trailer'ı ; 



Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.