Oyun Yardımları

Fifa 2014 Final Crack V5 Çıktı !


Fifa 2014 tüm sorunları çözen final crack V5 sonunda çıktı....

Tüm sorunları derken buna donanımsal sorunlar veya sistem yetersizliğinden kaynaklanan sorunlar dahil değildir. Sizin Ram'iniz oyunu çalıştırmaya yetmiyorsa bunu hiçbir crack çözemez.

Fifa 2014 'ün hatalarını çözmek üzerine yayınlar yaptım. Fakat ana sebep crack'in düzgün programlanamaması olduğu için final crack'i beklemekten başka çaremiz yoktu.

Fakat öyle bir crack indireceksiniz ki artık ne crashdump ne de çalışmayı durdurdu hatası alacaksınız. Bu crack tarafımızca denenmiştir ve çıkan en son ve sorunsuz cracktir.


Uygulama ve Kurulum

Crack dosyasındaki dosyaları kopyalayıp oyunun olduğu FIFA 2014 klasörünün içerisindeki Game klasörünün içine yapıştırın. Kopyala ve değiştir deyin. Oyuna "fifa14-3dm" dosyasından girin

Dikkat : Daha önce v2-v3 veya v4 crack uyguladıysanız bu crack dosyasını silin. Buradan indireceğiniz cracki uygulayıp eski uyguladığınızdan girerseniz hata almaya devam edin.

Uyarı : Windows 8 ve 8.1 kullananlar "fifa14-3dm.exe" sağ tıklayın özellikler - uyumluluk kısmından Windows 7 yi seçin.

İndirmek için TIKLAYIN !

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.