Haber

Sniper: Ghost Warrior 3 Çıkış Tarihi Açıklandı


Serinin üçüncü oyunu 27 kilometrekarelik bir oyun dünyasına sahip olacak ve 35 saatte %100 bitirilebilecek.

Sniper: Ghost Warrior 3 uzun zamandır bekleniyor ve birkaç defa erteleme haberi geldi. Serinin ikinci oyunu Mart 2013’te çıkmıştı ve beğeneni olduğu kadar beğenmeyeni de çoktu. Sniper: Ghost Warrior 3’ün ilk ilan edildiği tarih olan Aralık 2014’te, serinin ilk iki oyunu toplam 5,5 milyonun üzerinde satmıştı.
İki sene önceki bu duyurudan sonra oyunun geliştiricisi ve yayıncısı CI Games, üçüncü oyunun serinin ilk AAA yapımı olacağını açıkladı ve bunun için çabaladı. Bu da uzun bir geliştirme süreci gerektiriyordu. Nihayet oyunun, ikinci oyundan tam dört yıl sonra, yani 4 Nisan 2017 piyasaya çıkacağı açıklandı.
Sniper: Ghost Warrior 3, Gürcistan’da bir sivil savaşın ve potansiyel yeni bir soğuk savaşın çıkmasını engellemeye çalışan Amerikan Black Ops askeri Jon North’un etrafında gelişen olayları konu alıyor. Tek oyunculu senaryonun dışında oyunun ayrıca multiplayer modunun da olacağı söyleniyor.

Yazar shanoglu

Teknoloji yayıncılığı konusunda hem basılı hem de dijital alanda birçok farklı mecrada görev alan editör; haber, dosya konusu ve makaleler hazırlamanın dışında ürün incelemeleri de gerçekleştiriyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blogger tarafından desteklenmektedir.